هدف از برگزاری این دوره ، آشنایی با این نوع شعر و فعالیت مخاطبان در ساحت های جدید شعر است. شعر فارسی با توجه به قوه های مغفول مانده اش توانایی این را دارد که در حوزه های معاصر افق های خود را گسترش دهد.
این سلسله جلسات میتواند نیاز آن دسته از مخاطبان را برآورده نماید که علاقه مند هستند در بستر شعر فارسی به فعالیت های اجرایی بپردازند و مرزهای شعر را در رسانه های دیگر توسعه دهند.
جلسه اول : در باب هنر معاصر
در این جلسه در خصوص تغییر و تحولات هنر معاصر از دهه 60 میلادی به بعد صحبت و به صورت مختصر تاریخچه شکل گیری رسانه های جدید طرح می شود
جلسه دوم : درباب هنرهای مفهومی
جلسه دوم در امتداد جلسه اول ، با تمرکز بر هنرهای مفهومی ، این بار نه از حیث تاریخی ، بلکه از منظر نوع رسانه و تعاریف آن، به هنرهای مفهومی و زیرشاخه های آن ( پرفورمنس آرت ، ویدئو آرت ، هنر و زبان و ..) می پردازد
جلسه سوم : شعر اجرایی
در این جلسه شعراجرایی ( ( Performance Poetry ارائه می شود. ( تاریخچه ، تعاریف ، نمایش نمونه کارها، مولفه ها برای خلق شعراجرایی و..)
جلسه چهارم : ویدئوشعر
در این جلسه ویدئوشعر ( ( Video Poetry ارائه می شود. ( تاریخچه ، تعاریف ، نمایش نمونه کارها، مولفه ها برای خلق ویدئوشعر و..)
جلسه پنجم : شعر دیداری
در این جلسه شعردیداری ( ( Visual Poetry ارائه می شود. ( تاریخچه ، تعاریف ، نمایش نمونه کارها، مولفه ها برای خلق شعردیداری و..)
جلسه ششم : شعر آوایی
در این جلسه شعرآوایی ( ( Sound Poetry ارائه می شود. ( تاریخچه ، تعاریف ، نمایش نمونه کارها، مولفه ها برای خلق شعرآوایی و..)
جلسات هفتم ، هشتم و نهم
به کارگاه های عملی اختصاص دارد . در طول این سه جلسه ، هنرجویانی که به هر یک از مباحث طرح شده در جلسات سوم تا ششم علاقه مند هستند ، به صورت عملی برای ایجاد اثر به صورت انفرادی یا گروهی هدایت می شوند.
جلسه دهم :
محصول فعالیت هنرجویان در یک گالری اجرا خواهد شد.
این کارگاه در ده جلسه دو ساعته روزهای پنج شنبه از یکم شهریور ماه از ساعت 16 الی 18 در موسسه بهاران برگزار می شود
جهت کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه فرمایید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
Δ
تمامی حقوق برای نشریه الفما و استودیو خلاقیت و ارتباطات بصری ویرا (www.veeradesign.com) محفوظ است . هرگونه استفاده از محتوی سایت: متن ها، تصاویر، آثار هنری فقط با اجازه رسمی از الفما و صاحب اثر مقدور است.